Växthushyllor

Hem  / Växthus / Växthushyllor

Genom att använda växthushyllor optimerar du din odling och får plats med mycket mer än om du bara har odlingsbäddar på golvet i växthuset. Det blir också mer estetiskt finare genom att ha växter i olika nivåer. Du får ett också bättre översikt på det du odlar. Tänk bara på att inte ställa krukorna för nära så att dina växter får plats att växa sig stora. Läs mer…

Vi har växthushyllor både till växthus tillverkade av ACD och från Serres Lams. De fästs i aluminiumprofilerna.

Växthushyllor för Växthusbolagets ACD växthus kommer i set om två, storlek 15 x 25 cm och passar till mindre krukor. Du har möjlighet att välja precis den RAL färg du vill på dina växthushyllor. Kanske vill du att både växthus och hylla ska ha likadan färg eller kanske vill du att växthushyllan ska vara i en accentfärg till växthuset. Du kan också ha helt ofärgade växthushyllor i ren aluminium.

För våra växthus som kommer från Frankrike, Serres, finns växthushyllor i två storlekar.

Du kan beställa i storleken 50 x 73 cm och för dessa kan du välja mellan 12 olika RAL färger. Färgerna hittar om du klickar på produkten i bildgalleriet. Serres Lams har också växthushyllor som är lite mindre, 25 x 73 cm och till dessa kan du också välja mellan 12 olika RAL- färger.