Om oss

Växthusbolaget

En del av Gullberg & Jansson koncernen

VÅR VISION

Skapa gröna och jordnära rum för
människan att förverkliga närodlat
på riktigt

Växthusbolaget en del av Gullberg & Jansson koncernen

Växthusbolaget lanserades 2022 och är en del av Gullberg & Jansson koncernen, vilket grundades 2002.

Med lång erfarenhet, innovativ produktutveckling och dedikerad personal har Gullberg & Jansson AB blivit marknadsledande leverantör inom swimmingpoolbranschen och finns sedan mer än 20 år representerade i trädgårdar i hela Norden.

I en alltmer stressad tid, där hemester blivit det nya normala ville vi skapa fler gröna rum dit man kan längta. Till vår hjälp har vi valt att samarbeta med familjeföretag i Belgien och Frankrike, båda med lång erfarenhet av växthustillverkning. Detta gör att vi kan erbjuda säkra och högkvalitativa växthus där alla kan leva ut sin gröna dröm – oavsett proffsodlare eller ej.

 

 

Kvalitet

När du köper ett växthus från oss kan du lita på att växthuset är designat för Norden, vår temperatur och vårt klimat. I våra växthus ingår alltid bas, automatiska fönsteröppnare och pulverlackerade profiler. Detta ger en kvalitativ produkt med hög produktsäkerhet.   

Hållbarhet

Vi erbjuder dig en del av en hållbar livsstil som gör det enkelt för dig att njuta av närodlat och ett extra rum att koppla av i. Vår produktkvalitet gör att ditt växthusköp blir en investering för livet. Vi har en effektiv logistikorganisation för att lämna så små avtryck på miljön som möjligt.

Service

Vi håller hög fokus på service. Vår webbshop är öppen dygnet runt och vår hemsida är till för dig. Där ska du hitta tydliga och lättillgängliga fakta. Saknar du något finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Medarbetare

På vår hemsida Gullberg & Jansson of Sweden AB kan du läsa mer om våra medarbetare.