Om oss

Växthusbolaget – en del av Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB

est. 2022

Vår berättelse…

Växthusbolaget grundades 2022 som ett varumärke inom Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB. I över 20 år har Gullberg & Jansson varit representerade i nordiska trädgårdar.

Drömmer du om en egen blomsterhandel eller en egen grönsaksdisk? Eller vill du förlänga din sommarsäsong? Oavsett anledning för ditt växthusköp vill vi ge dig din gröna dröm – en plats för avkoppling och skapande – där liv kan växa.  

 

VISION

Skapa gröna och jordnära rum för
människan att förverkliga närodlat
på riktigt

Om Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB

Gullberg & Jansson Hem och Trädgård grundandes i Helsingborg 2019 som ett dotterbolag till Gullberg & Jansson AB (publ.).

Med lång erfarenhet, innovativ produktutveckling och dedikerad personal har Gullberg & Jansson AB blivit marknadsledande leverantör inom swimmingpoolbranschen och finns sedan mer än 20 år representerade i trädgårdar i hela Norden.

I en alltmer stressad tid, där hemester blivit det nya normala ville vi skapa fler gröna rum dit man kan längta. Till vår hjälp har vi valt att samarbeta med familjeföretag i Belgien och Frankrike, båda med lång erfarenhet av växthustillverkning. Detta gör att vi kan erbjuda säkra och högkvalitativa växthus där alla kan leva ut sin gröna dröm – oavsett proffsodlare eller ej.

 

 

Kvalitet

När du köper ett växthus från oss kan du lita på att växthuset är designat för Norden, vår temperatur och vårt klimat. I våra växthus ingår alltid bas, automatiska fönsteröppnare och pulverlackerade profiler. Detta ger en kvalitativ produkt med hög produktsäkerhet.   

Hållbarhet

Vi erbjuder dig en del av en hållbar livsstil som gör det enkelt för dig att njuta av närodlat och ett extra rum att koppla av i. Vår produktkvalitet gör att ditt växthusköp blir en investering för livet. Vi har en effektiv logistikorganisation för att lämna så små avtryck på miljön som möjligt.

Service

Vi håller hög fokus på service. Vår webbshop är öppen dygnet runt och vår hemsida är till för dig. Där ska du hitta tydliga och lättillgängliga fakta. Saknar du något finns vi bara ett telefonsamtal bort.