Varför välja våra växthus?

Att välja växthus kan verkligen vara svårt. Det är många val att ta.
Läs nedan om varför vi tycker att du ska välja ett av våra växthus från oss.
Säkerhetsglas, lackerade och robusta konstruktioner och långa garantier är några av anledningarna.

 

Profiler och konstruktioner

Våra kraftiga profiler är alltid lackerade och tål både salta vindar och eventuellt poolstänk.

Lams erbjuder hela 15 års garanti på växthusens aluminumstruktur.

ACDs unika bas med dubbelfundament ger en snabb, säker och stabil installation som ger maximal bärighet även när marken rör sig med torka, frost eller översvämning. Övriga profiler är utformade på ett sätt som förhindrar vridning. Det ger ett bra motstånd mot hårda vindar och snöfall.

 

 

Inga "dolda" kostnader i våra växthus

Hos oss ska du veta vad du får, utan överraskningar. I Växthusbolagets växthus ingår de ”tillbehör” vi själva inte velat vara utan; bas, lackerade profiler, säkerhetsglas och automatiska fönsteröppnare.

På modellerna Luxia retro har vi dessutom på ett par storlekar gjort förmånliga paket där det ingår dubbla slagdörrar, vacker nockdekoration, praktiska skuggardiner och hyllor.

Monteringshjälp av våra växthus

Vi systerbolaget Gullberg & Jansson Service och Installation erbjuder inom Skåne, Halland och södra Småland montering av ditt växthus till ett fast pris, från  8900 kr.

Boka din montering på www.gojservice.se.

 

Europatillverkat

Vi har tackat nej till att sälja växthus producerade utanför Europa. Alla våra växthus tillverkas i Belgien och Frankrike.

Detta säkerställer för oss kvalitet, korta transporter, enklare produktutveckling, snabbare leveranstider, möjlighet att specialtillverka etc.

 

Fri frakt

Vi erbjuder fri frakt i hela Sverige.

För vissa modeller tillkommer dock kranbilstillägg vid hemleverans. Bor du på en ö kan det även tillkomma tillägg för sjötransport.

Garantier

Vi erbjuder generösa garantier på alla Växthusbolagets växthus.

Växthus från Serres Lams: 15 års garanti på struktur, 2 års garanti på lackering och lister.

Växthus från ACD: 12 års garanti på struktur, 2 års garanti på lackering och lister.

 

Vill du kika på Växthusbolagets modeller? Vi har utställning på vårt kontor i Helsingborg. Vi finns också från och med november 2022 representerade på Husknuten i Göteborg.

Luxia retro är en vacker modell helt tillverkad på den franska landsbygden. Som standard ingår automatiska fönsteröppnare, dubbla slagdörrar och nockdekoration. Se alla våra växthus här.

Serien Piccolo har blivit populär både hos odlingsnovisen och experten. Trots den lilla storleken har växthuset en nockhöjd på 219 cm. Som vanligt ingår både bas och automatiska fönsteröppnare. Se alla våra växthus här.

Populära växthus

Retromodeller med smala glas och dubbla slagdörrar att njuta i under sensommarkvällar eller odlingsväxthus med sluttande väggar och brutet tak för riktigt bra skörd?