Piccolo 5, 5,9 m2, För dig som letar efter små växthus

36 900 kr47 900 kr

Piccolo 5
Mått: 159 x 371 cm
Höjd: 179/219 cm
Frakt*, grå plaststuprör och en automatisk fönsteröppnare ingår.
*Kräver leveransen kranbil tillkommer ett kranbilstillägg på 3500 kr. Frakt*, grå plaststuprör och en automatisk fönsteröppnare ingår.

Färg: Om du önskar Valfri RAL-färg ,skriver du in RAL-färgnummer i kassan vid utcheckning under särskilda önskemål

Leveranstid: Vid restnotering eller slut i lager leveranstid 6-8 veckor

Leveranstid 6-8 veckor

Skjutdörr placeras på kort- eller långsida. Automatisk fönsteröppnare ingår.

 

Artikelnr: N/A Kategorier: ,
ACD logo

Piccolo 5 - det perfekta växthuset för den mindre trädgården

Odla som ett proffs, även om du har en liten trädgård. Piccolo 5 är nätt till utformningen men har trots detta full ståhöjd. Säkerhetsglas i sidor och tak, där det dessutom är hamrat, för bästa chans till stora skördar. Välj till odlingsbord eller tomatkrokar för att optimera ytan. En automatisk fönsteröppnare ingår som säkerställer bra ventilation i växthuset utan din ansträngning. Det kommer med en grå stuprörssats som standard för våra små växthus.

Teknisk specifikation:

Yta: 5,9 m2
Bredd: 1,59 m
Längd: 3,71 m
Nockhöjd: 2,19 m
Sidohöjd: 1,79 m
Fönster: 1
Skjutdörr: 1, kan placeras på både kort- och långsida.
4 mm säkerhetsglas, hamrat i tak

Fördelar med ett litet växthus från Växthusbolaget

Det är kostnadseffektivt med mindre växthus eftersom de i allmänhet är billigare att bygga och underhålla jämfört med mellanstora växthus, större växthus och orangeri. Ett litet växthus är lätt att hålla varmt, ventilera och vattna, vilket gör det idealiskt för nybörjare eller de med begränsad tid.

Växthusbolagets växthus har pulverlackerade aluminiumprofiler. Dessa kräver inget underhåll och håller sig fina även i kustklimat.

Montering av växthus

Du sparar utrymme med små växthus. De kan placeras på en mängd platser, till exempel på uteplatser, däck eller balkonger och kan enkelt flyttas om det behövs. Du kan oftast själv bygga ett litet växthus själv, vilket sparar in på monteringskostnad. Bor du i Skåne och vill ha hjälp med att montera ditt växthus kan våra tekniker hjälpa dig mot en fast kostnad. Kontakta Gullberg & Jansson Service och Installation för offert.

Växthusbolagets växthus, tillverkade i Europa

Växthusbolagets växthus tillverkas i Frankrike och Belgien men vårt lager finns i södra Sverige i den lilla orten Åstorp. Lagerväxthus kan oftast levereras inom en vecka och beställningsmodeller tar 6–8 veckor. Väljer du standardfärg, bor i Skåne och är snabb på att bygga, då kan du ha ett litet växthus uppe på en dag.

Växthusglas

Alla våra små växthus har 4 mm säkerhetsglas, vilket ger mycket hög tålighet och säkerhet jämfört med vanliga glasskivor. På Växthusbolagets små växthus finns både hamrat säkerhetsglas och klart säkerhetsglas beroende på vilken modell du väljer. Säkerhetsglaset är både i tak och på sidorna. Det hamrade glaset i taket bidrar till att begränsa stark solinstrålning, för att dina plantor inte ska brännas.

I våra växthus ingår alltid en bas som ger stöd och stabilitet åt konstruktionen och en enklare montering. Du behöver inte mura upp någon grund för växthuset att stå på då konstruktionen är självbärande.

Inredning till växthus

För att maximera din odling och din yta i ett litet växthus kan du ta hjälp av våra tillbehör så som hyllor, skuggardiner, nät dörr, såbord, arbetsbord och tomatkrokar att hänga upp plantor i.

Hittar du inte svaret på din fråga? Ring oss på 042-3111550 eller maila oss på info@vaxthusbolaget.se

Ytterligare information

Standard profilfärg

Aluline, Valfri RAL

Varumärke

ACD

Kvalitativa växthus för odling, tillverkade i Belgien.
ACD logo

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Piccolo 5, 5,9 m2, För dig som letar efter små växthus”