stort växthus i färg antracit

S-serien, växthus som klarar hård vind

Med Växthusbolaget S-serie kan du skapa ett unikt växthus. 

S-serien hos Växthusbolaget har många olika storlekar. Både i mellanstorlek och stora växthus, från 9 kvm till 22 kvm.

Med S-seriens sluttande väggar i kombination med att du kan sätta din egen färgtouch på profilerna, kan du skapa ett unikt växthus (valfri RAL-färg). Växthusen har pulverlackerade aluminiumprofiler, vilket gör dem i princip helt underhållsfria och håller sig fina även i kustklimat.

De sluttande väggarna är inte bara en design detalj, väggarna gör också växthuset vindsäkert. Dessutom hjälper det hamrade glaset i taket till att förhindra solens strålar från att bränna din skörd. 

I våra växthus ingår alltid en bas som ger stöd och stabilitet åt konstruktionen och en enklare montering. Vi har valt att endast erbjuda 4mm säkerhetsglas i våra växthus, dels för att det är snyggt såklart, men givetvis för att det ska vara säkert. Automatiska fönster öppnare ingår alltid. De säkerställer bra ventilation i växthuset, dessutom finns det alltid med en stuprörssats som standard vilket är ganska unikt.

Med Växthusbolaget S-serie maximerar du odlingsytan och kan utnyttja både mark och väggar med hyllor på ett praktiskt sätt. Skuggardiner och olika odlings- och såbord finns som tillbehör. Automatisk fönsteröppnare ingår. 

Service och installation 

Inom Skåne, södra Småland och södra Halland erbjuder vårt systerbolag Gullberg & Jansson Service och Installation AB monteringshjälp till fasta priser.